Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس کمیسیون روابط خارجی (آسیا- اقیانوسیه) مجلس سنای مکزیک با اشاره به نقش مهم ایران در ثبات منطقه ای و بین المللی، روابط دو کشور را دوستانه و رو به گسترش توصیف کرد و گفت مجلس سنای مکزیک از همه اقدامات برای تعمیق روابط با ایران حمایت می کند.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سفارت ایران در مکزیک 'تئوفیلو تورس' دیروز (چهارشنبه) در دیدار با 'محمد تقی حسینی' سفیر جمهوری اسلامی ایران در مکزیک در خصوص راه های گسترش روابط دوجانبه میان تهران و مکزیکو سیتی به رایزنی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تورس با ابراز خرسندی از افزایش همکاریهای دو جانبه و توسعه روابط در همه زمینه ها از حمایت جمهوری اسلامی ایران در انتخاب سناتور کوئباس از مکزیک جهت تصدی ریاست اتحادیه بین المجالس قدردانی نمود و آمادگی سنای مکزیک را برای هر گونه کمک جهت توسعه مناسبات دوجانبه ابراز داشت.
وی با اشاره نقش ایران را در ثبات منطقه ای و بین المللی، مهم دانست وگفت که روابط کشورش با تهران دوستانه و رو به گسترش است وسنای مکزیک از همه اقدامات برای گسترش روابط با ایران حمایت می کند.
رئیس کمیسیون روابط خارجی آسیا- پاسیفیک مجلس سنای مکزیک، حمایت قاطع کشورش را از چندجانبه گرایی وتقویت گفت وگو برای حل و فصل اختلافات بین المللی را مورد تاکید قرار داد و آن را به عنوان اصلی مهم در سیاست خارجی مکزیک توصیف کرد.
'محمد تقی حسینی' سفیر جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، این دیدار ضمن اشاره به روابط دیرینه و توام با احترام مکزیکوسیتی وتهران گفت: مایه خرسندی است که روابط دو کشور در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و بین المللی گسترش قابل توجهی یافته است و در عین حال موقعیت های زیادی برای افزایش همکاری دو کشور وجود دارند که بایستی با تلاش مشترک آنها را به مرحله اجرا رساند.
حسینی همچنین همکاری دو کشور در سازمان های بین المللی و به ویژه در زمینه خلع سلاح هسته ای و ایجاد جهانی امن تر را که آرمان دو کشور ایران و مکزیک می باشد، خوب توصیف کرد و افزود: چندجانبه گرایی به عنوان سنگ بنای روابط بین المللی کنونی از سوی برخی قدرت ها در معرض خطر است و کشورهایی مانند مکزیک و ایران با همکاری خود می توانند این اصل بنیادین را تقویت کنند.
سمینار یکصد و پانزدهمین سالگرد اولین تماس های بین ایران و مکزیک، با همکاری مجلس سنای مکزیک و سفارت جمهوری اسلامی ایران در مکزیکوسیتی در محل ساختمان تاریخی سنای مکزیک و با حضور اساتید دانشگاه و صاحب نظران برگزار می گردد.
همچنین در نمایشگاه اسناد تاریخی روابط دو کشور در محل ساختمان سنا در معرض دید همگان قرار خواهد گرفت.
خاورم**9366** 1049
انتشار دهنده : مریم کاظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۲۰۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمیق ترین حفره آبی جهان در این منطقه کشف شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از دیلی میل، مانند سیاهچاله های فضایی در منظومه شمسی، ویژگی های مرموزی نیز روی زمین وجود دارند که گودال های آبی هستند. عمق این حفره های عظیم در اقیانوس های زمین ممکن است به اندازه طول آسمانخراش باشد.

تصور می شود این حفره های مذکور که اواخر عصر یخی به وجود آمده باشند، نقاط اکولوژیکی مهمی هستند که انبوهی از گیاهان و حیوانات در آنها زندگی می کنند. اکنون محققان بزرگترین حفره آبی در جهان را شناسایی کرده اند که در خلیج چتومال واقع در مکزیک قرار دارد.

حفره آبی مذکور به نام «تام جا» (Tamm Ja) در زبان قوم مایا به معنی آب عمیق است و عمق آن به ۴۲۰ متر زیرسطح دریا می رسد. محققان تاکنون هیچ گاه به انتهای این گودال نرسیده اند.

پیش از این محققان تصور می کردند تام جا دومین گودال آبی جهان باشد اما اندازه گیری های جدید حاکی از آن است که عمق آن از گودال رکورد دار پیشین که در چین قرار دارد، بیشتر است.

نمونه برداری و بررسی حفره آبی تام جا در سپتامبر ۲۰۲۱ میلادی انجام شد اما محققان سال قبل از وجود آن خبر دادند. به هر روی آنها عمق این حفره را ۲۷۴.۴ متر تخمین می زدند که معادل ارتفاع برج ویلیامز در هیوستن آمریکا است.

اما در واقع تخمین های پیشین ۴۰۰ فوت کوتاه تر از عمق تایید شده فعلی هستند. محققان طی یک بررسی جدید در چتومال مکزیک توانستند با کمک ابزار پروفایلر CTD (رسانایی، دما و عمق) در دسامبر سال گذشته به تخمین دقیق تری از عمق تام جا دست یابند.

این دستگاه مجموعه ای از کاوشگرهاست که به یک قاب فلزی دایره شکل متصل هستند و به وسیله یک کابل به اعماق آب ارسال می شود.

قبل از آن محققان از روش نگاشت صداگیر پژواک(echo sounder mapping) استفاده کردند که با کمک پالس های امواج صوتی عمق را تخمین می زند.

در دسامبر ۲۰۲۳ میلادی یک ماموریت اکتشافی غواصی انجام شد تا شرایط محیطی در این گودال شناسایی شود. سوابق پروفایلر CTD از ۴۲۰ متر زیر سطح دریا فراتر رفت و هنوز به انتهای گودال نیز نرسیده بود. به این ترتیب تام جا به عنوان عمیق ترین گودال آبی جهان تایید شد.

کد خبر 848756 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم آب مکزیک فضا

دیگر خبرها

  • عمیق ترین حفره آبی جهان در این منطقه کشف شد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»
  • بزرگداشت روز ملی خلیج فارس در واقع تکریم هویت ملی ایرانیان است
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • کامرون: ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!